Beltéri dekorációk

Ha már a kertünkben megvalósítottuk álmainkat vagy nem rendelkezik kerttel a lakásunk, irodánk belső tereit is szebbé tehetjük növényekkel, növénydekorációkkal.

tĂŠli dekor.jpg
Kertes ház esetén összhangba hozzuk a kinti teret a belső lakrésszel, iroda esetén pedig megnyugtató környezetet varázsolunk Önnek és kollégáinak. Igény szerint vállaljuk, hogy az általunk kialakított növénydekorációkat, akár heti rendszerességgel ellenőrizzük növényeit, kicseréljük a vázában lévő csokrokat.
karĂĄcsonyi dekor.jpgkĂźltĂŠri dekor.jpg
Kreativitásunkból adódóan tudjuk, hogy a belső tér harmóniájához a növényzet nagyban hozzájárul, legyen szó cserepes növényekről vagy vágott virágról, vagy akár egy egész növényfalról. 

Ahhoz, hogy hosszútávon élvezhessük a növények szépségét és harmóniáját a nem elég az enteriőrhöz színével, formájával illeszkedő kaspót választanunk, hanem a növények igényeit is kell ismernünk.  


A Lakberendezők Országos Szövetségének tagjaként munkánkra garanciát, valamint igényes elhivatottságot vállalunk.


Önnek miben segíthetünk?

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!