Hidrovetés

 

Gyepszőnyeget a kész gyep ártöredékéért


A hidrovetés másik neve folyékony gyepszőnyeg. Magyarországon még kevéssé elterjedt, de annál biztosabb módszer a szép gyepfelület kialakítására.Első sorban szél- és vízeróziónak kitett területeken használjuk nagy sikerrel, de sík terepen is csodát művel. Az előre bekevert, mérnöki pontossággal adagolt adalékokkal érjük el az 5 nap alatt kelő gyepszőnyeget a kész gyep ártöredékéért.hidrovetĂŠs.JPG

 

Mit is jelent ez? Felmérjük az igényeket és úgy állítjuk össze a mulcsot, hogy az a saját kertjében legyen használható és élvezhető nem pedig statisztikailag.

 

Kérje a kertdiagnosztikát, hogy felmérhessük kertjét!

Munkákat az ország egész területén vállalunk, de Gödöllő 50 km-es körzetében, Budapesten és Pest megyében pedig akár másnap találkozhatunk.

 

A kertje elhelyezkedése, árnyékos vagy napos, vizes vagy száraz volta határozza meg, hogy milyen fűmagot és egyéb adalékokat használjunk.

 

 hidrovetĂŠs2.jpgMilyen adalékokról beszélünk? Folyékony mész, magindítás-elősegítő, szerves- vagy műtrágya-adalékok, papírmulcs, színezőanyag, mag-megkötést elősegítő anyag, és még sok egyéb, ami támogatja a magot a fejlődésben.

 

 

Hogyan működik a hidrovetés? Magas nyomással belövöm a földbe az előre bekevert mulcsot – és ennyi az egész.

 

Ugye milyen egyszerű? Önnél mikor kezdhetünk?

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!