Kerti világítás, látványeffektek

A kertünkben nem csak a nappali fénynél, hanem este is gyönyörködhetünk.  Kerti világítás kialakításával kellemes hangulatot teremthetünk, a közlekedést is biztonságosabbá tehetjük!

lépcső megvilágítás.jpg

 

Természetesen az a legjobb, ha a kerttervezéssel egy időben tervezzük meg, majd a kertépítéssel kerüljön kivitelezésre (kertépítés, kerttervezés szolgáltatás), így a leendő kertünkhöz igazíthatjuk a fényeket!

 

 

dĂ­szvilĂĄgĂ­tĂĄs.JPGA terv tartalmazza a földben elhelyezett vezetékek, valamint a lámpatestek helyét Szakembereink segítségével összhangot tudunk teremteni a világítás és a növényeink között.

 

De mindenekelőtt nekünk kell átgondolnunk, hogy milyen célja lesz a kerti világításnak; hangulat fényre van szükségünk vagy a kerti lépcsőt szeretnénk megvilágítani. Ugyanis nem mindegy, hogy hol lesznek a lámpatestek, milyen fényerősségű izzókat kell majd használni, merre lehet a vezetékeket elrejteni.

Az érintésvédelemre különösen nagy hangsúlyt kell fektetnünk, mivel a házi állatok okozta sérülések a kerttulajdonosokra is veszélyesek!  A kiválasztott lámpatestek mérete, stílusa illeszkedjen a kertünkhöz, a felhasznált anyagok pedig minden esetben időjárás- és vízállóak legyenek.

japĂĄnkertbe.jpg

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!