Növényfelügyelet, kertfenntartás

Elkészült a csodás kert, Önnek nincs más tennivalója, mint élvezni a szépségét. A mi feladatunk ennél azért összetettebb: hogy a kert az év minden évszakában kiteljesedjen, rendszeres fenntartásra, ápolásra van szükség.

 

Legköltséghatékonyabban ugyanis akkor lehet egy kertet fenntartani, ha a felmerülő problémát már a megjelenésekor orvosoljuk.

 

Ám ha esetleg már nagy a baj, akkor is számíthat ránk:

 

Mikor ajánlom Önnek a kertfenntartás-szolgáltatást?


Ha elromlik a Volvója, vajon betolja a sarki szakihoz, vagy inkább elviteti márkaszervizbe, még ha pár napig nélkülöznie is kell az autót? Vajon mennyire ért a modern elektronikához az az autószerelő, aki életében akkor ül először ilyen Volvóban, amikor beáll az Önével az akna fölé?

 

Vajon mennyire ért a szakszerű kertfenntartáshoz, a modern növényápolási technikákhoz az utca “Józsi bácsija”, aki a környék kertészeként keresi nyugdíjas kenyerét? (Elnézést Józsi bácsi, nem sértésnek szántam, de ugye Ön is egyetért?)

 

 • Ha eddig saját kezűleg próbálkozott, ám ennek ellenére továbbra is pusztulnak a növények, romlik a talaj minősége, szikkadt a gyep, mi akkor is találunk megoldást. Mi ugyanis TUDJUK mi a baj, így nem a tüneti problémát, hanem a probléma okát szüntetjük meg.
   
 • Ha “kertésze” csak a fűnyírással foglalkozik, rúgja ki, a kertfenntartás nem ennyiből áll! Fűnyírás közben észre kell venni a betegségeket a nem odavaló gyomokat.

  A tulajdonost rá kell ébreszteni a hibákra, még akkor is, ha ez fájó. (Hol tenni kell egy lépcsőt a baleset elkerülése végett, hol az öntözőben kell eresztőfejeket cserélni, amit a tulajdonos nem mindig vesz észre, hiszen ezek a földben vannak.)
   
 • Ha nincsenek megfelelő szerszámai a kertfenntartáshoz. Tudta, hogy már a fűnyíró megválasztása sem mellékes, ha tömör, üde gyepet szeretne kertjében? És akkor még nem beszéltem a hidrovetőről, a megfelelő gyomirtóról, permetszerekről, minőségi felszerelésekről. Nekünk mindezek az eszközök rendelkezésre állnak.

 

 

Pusztulnak a virágok, sárgul a fű – mi a teendő?


Gyakori eset, hogy ügyfeleink akkor fordulnak hozzánk, ha a kertben olyan növényekkel kapcsolatos probléma lép fel, amit szaktudás híján nem tudnak megoldani.

 

Végigpróbálják a gazdabolt szabadforgalmú szereinek teljes választékát, a tuja mégis pusztul, a rózsa rozsdafoltos, a gyep sárgul. Végül a tulajdonos feladja, és szakembertől kér segítséget.

 

Rendelkezésünkre állnak olyan talaj- víz- és növényanalitikai módszerek, valamint növényvédelmi háttér, amelyek segítségével ezeket a problémákat meg tudjuk oldani.

 

A kertfenntartás és növényfelügyelet nem feltétlen jelenti, hogy folyamatosan szükség van a munkánkra. Sok esetben elegendő szezononként pár alkalommal a metszési, permetezési munkák elvégzéséhez igénybe venni a segítségünket.

 


Mit nyer Ön, ha a kertfenntartást és növényfelügyeletet ránk bízza?

 

 • Nem csak a feltűnő, ordító problémákat orvosoljuk: minket érdekel, milyen állapotban van a kert, milyen problémák felmerülése várható a jövőben, így idejében teszünk ellene. Ez saját érdekünk is, hiszen a megelőzés az orvostudományhoz hasonlóan a növényápolásban is kifizetődőbb hozzáállás.
   
 • A problémák okait szüntetjük meg, nem csupán a tüneteket.
   
 • Szakértő kertápolás: nem csupán szakirányú végzettségünk (SZIE Gödöllő), hanem naprakész tudásunk és 14 éves gyakorlatunk a garancia munkánk minőségére.
   
 • Önnel ellentétben nekünk van időnk a kertfenntartásra, hiszen ez a munkánk.
   
 • Diszkrét munkavégzés – nincs a szükségesnél több zaj, nincs felfordulás. Míg mi dolgozunk, családja gond nélkül élheti mindennapi megszokott életét. A munka végeztével feltakarítunk.

 

Nézzük át együtt a kertjét- jelentkezzen kertdiagnosztikára!

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!