Öntözőrendszer telepítés

Szerintem Ön is pontosan tudja, hogy az automata öntözőrendszer az egészséges kert egyik záloga. Segítségével a kertben található összes különböző növény az igényeinek és az évszaknak megfelelő vízmennyiséghez jut. Ezen túl praktikus és diszkrét.

 ĂśntĂśzĂŠs.JPG

 

Az öntözőrendszer a kerttulajdonos segítőtársa a szép kert gazdaságos fenntartásában, mellyel ráadásul rengeteg időt, pénzt és fáradságot megspórol. Akkor és azt adja a növénynek, amire és amikor szüksége van – vizet, és a víz segítségével a talajból felvehető tápanyagokat.

 

A jól beállított öntözőrendszer a növények vízigényéhez alkalmazkodik, mindig a megfelelő mennyiséget juttatja ki, ráadásul a lehető legkisebb párolgási és elfolyásból eredő vízveszteséggel, kényelmesen.

 ĂśntĂśző vezĂŠrlő.jpg

 

Mindenki tud automata öntözőrendszert telepíteni – (tényleg?)


Igen, mindenki ért az öntözőrendszer telepítéshez. Ahogy mindenki ért a focihoz és az autókhoz is…

 

Komolyra fordítva a szót: csak akkor kezdjen házi öntözőtelepítésbe, ha

 

 • kellően tapasztalt ahhoz, hogy 100% biztosan úgy tervezze meg az öntözőrendszert, hogy megfelelően lefedve legyen az öntözendő terület;ĂśntĂśzőtelepĂ­tĂŠs.jpg
   
 • minden ponton tuti, hogy a megfelelő fúvókát választja, azokat tökéletesen képes kiosztani és beállítani;
   
 • a kertben megtalálható összes növény igényét pontosan ismeri…


Ám ha a fenti igaz Önre, akkor Ön bizonyára kertész(mérnök). Ha mégsem ez a végzettsége, még egy mondatot engedjen meg:

 

A rosszul kialakított öntözőrendszert a legjobb szakember sem képes helyre pofozni. Egyféleképp lehet segíteni, ha baj van. A régit fel kell számolni, és újat kialakítani. Igen, nulláról.

 

Az automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása és javítása gyakorlatilag önálló szakma. 15 éve építünk öntözőrendszereket, és az elmúlt időszakban nem csak tapasztalataink bővültek, hanem eszköztárunk is.

 

Mint minden műszaki eszköz, az automata öntözőrendszerek is folyamatosan fejlődnek, változnak. Kollégáink rendszeresen vesznek részt az ezzel kapcsolatos továbbképzéseken, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb, legmodernebb megoldásokat tudjuk kínálni.

 

kertĂŠpĂ­tĂŠs.JPG

Az öntözés tervezése és kivitelezése is összetett feladat, melynek során figyelembe kell vennünk a kert talaj- és lejtési viszonyait, valamint a növényzet és a kerti létesítmények elhelyezkedését, és a növények vízigényét is.

 


 

 

Hogyan zajlik az öntözőrendszer telepítés?


Találkozunk a kertben, és megbeszéljük az elképzeléseit. Felmérjük a helyi adottságokat, összhangot alakítunk ki a kettő között.

 

Tervezéskor első lépés, hogy felmérjük a vízbetáplálási lehetőséget. Ha megfelelő a vízhozama, a fúrt kút tökéletesen megfelel. A víz minőségét bevizsgáljuk, hogy a növények számára megfelelő legyen. Ha szükséges, megvannak az eszközeink a vízminőség javítására. (Talaj-és vízanalitikai szolgáltatás)

 

Hálózati vízbetáplálásról egyszerűbb a tervezés is és a kivitelezés is, saját kútról azonban hosszú távon gazdaságosabb. Következő lépésként a kert alaprajza szerint megtervezzük az öntözőrendszert, a meglévő és a beültetni kívánt növények elhelyezkedését és vízigényét figyelembe véve.

Ezek után már jöhet is a kivitelezés!

 

 

Mit kínálunk Önnek szakmai hozzáértésünkön felül?


Időt takarítunk meg Önnek – míg mi dolgozunk, Ön saját dolgával foglalkozhat. Nincs éjszakákon át tartó böngészés az interneten, kemény fizikai munka 40 fokban, a kertben.szĂłrĂłfej.JPG

 

 • Nyugalmat adunk - nincs bosszankodás a rosszul beállított fúvóka miatt, a helyenként kiszáradó vagy épp túlöntözött növények miatt.
   
 • Pénzt takarít meg velünk – ha a rosszul kialakított öntözőrendszer miatt tönkremennek a növények, pótolni kell őket. És akkor még nem beszéltünk az új rendszer kialakításának költségéről – valljuk be, ez nem olcsó mulatság.
   
 • 10 év garancia - Az általunk épített öntözőrendszerekre 10 év garanciát vállalunk, az alkatrészekre vonatkozó gyári garanciától függetlenül, és a piacon beszerezhető legjobb minőségű, a helyi igényeknek leginkább megfelelő darabokat építjük be.

 

Jelentkezzen ingyenes kertdiagnosztikára!

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!