Sportpálya építés és karbantartás

A jó sportteljesítményhez nemcsak kiváló sportolókra, hanem megfelelő feltétekre is szükség van.


A gyep és az öntözőrendszer telepítése és karbantartása fontos, nagy szakértelmet igénylő feladat, melyben már többéves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk.


Teljeskörű pályaápolási szolgáltatásunk keretében a következő munkálatokat végezzük el, igény szerint:

 

  • Automata öntözőrendszer tervezése, építése, fenntartása, lehetőség szerint fúrt kútra való csatlakoztatása.
  • Gyepfelület kialakítása és gondozása: hidrovetés, gyepszőnyegezés, magról történő telepítés, pótlások, gyommentesítés, növényvédelem, tápanyag-utánpótlás, szellőztetés, lyuggatás, hengerezés, kvarchomok-szórás.
  • Előre tervezhető évi költségek: pontos éves költségvetés készítése és ütemezés az igényelt szolgáltatások tükrében.
  • Folyamatos kapcsolattartás és konzultáció a pálya aktuális állapotával kapcsolatban, monitoring: rendszeres állapotfelmérés, mely lehetővé teszi a bizonyos problémák megelőzését, illetve a minél korábbi beavatkozást.
  • Víz- és talajanalitika: a vizsgálat eredményeinek megfelelően talajjavítás telepítés előtt, illetve az öntözővíz ásványianyag-összetételének ismerete lehetőséget ad korrekcióra, amennyiben az szükséges.


Az ingyenes pályadiagnosztikai szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk, hogy felmérjük és ellenőrizzük a sportpálya és öntözőrendszer állapotát, javaslatot teszünk az esetleges problémák orvosolására. Kérje Ön is!

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!