Szaktanácsadás

Pusztulnak a virágok, sárgul a fű – mi a teendő?


Gyakori eset, hogy ügyfeleink akkor fordulnak hozzánk, ha a kertben olyan növényekkel kapcsolatos probléma lép fel, amit nem tudnak megoldani. Gyakori, hogy az interneten egymásnak ellentmondó információk találhatók, illetve önjelölt “szakértők” használhatatlan álmegoldásokat javasolnak.

 

Ön aztán végigpróbálja a gazdabolt szabadforgalmú szereinek teljes választékát, a tuja mégis pusztul, a rózsa rozsdafoltos, a gyep sárgul. Végül feladja, és szakembertől kér segítséget.

 

Semmi gond, jó helyen jár! Az elvesztegetett időt nem tudjuk visszaadni, de a problémára megoldást fogunk adni.


Rendelkezésünkre állnak olyan talaj- víz- és növényanalitikai módszerek, valamint növényvédelmi háttér, amelyek segítségével ezeket a problémákat meg tudjuk oldani, illetve megoldást tudunk javasolni Önnek.

 

Nem biztos, hogy folyamatosan szüksége van a mi jelenlétünkre, munkánkra. Néhány esetben elegendő, hogy az akut problémát felismerjük, feltárjuk az okokat, és megoldást javasolunk.


 

Miért bízzon a szaktanácsainkban?


A Művészkert két vezetője, azaz párom és jómagam, szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezünk, és 14 éve vagyunk ezen a csodálatos pályán.

A mai napig több mint 190 kertdiagnosztikát végeztünk el sikeresen, és több tucat kert fenntartásáért vagyunk felelősek.

 

Kreativitást, fantáziát, szenvedélyes munkát egyesítő, jó problémamegoldó-képességű csapat vagyunk, akikre a jövőben is mindig számíthat.

 

Segíthetünk Önnek is?: Jelentkezem kertdiagnosztikára!

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!