Térburkolás

Otthonunk körül mindig vannak olyan helyek, ahol szilárd burkolatra van szükség, ez lehet a járda, a kocsibeálló, vagy a kerti sütögető környéke. tĂŠgla szĂĄllĂ­tĂĄs.png

A térburkolás megtervezése a kerttervezéssel (kerttervezés szolgáltatás) egyidejűleg történjen és a kertépítésünk első lépése legyen!

 

 

 

 

A kialakítása a durva tereprendezéssel és a szintek megadásával kezdődik, amely során kijelöljük az utak, a terasz helyét. Ennek során figyelembe vesszük a tájolást, a későbbi öntözőrendszer (öntözőrendszer telepítés) és a telepítendő növények helyét is, valamint hogy milyen célra fogjuk használni (autóbeálló vagy járda vagy játszótér alja lesz).

járda kőből.JPG

Mindig a legnehezebb használati tárgyhoz méretezzük a burkolat aljzatát, hogy a süllyedést elkerülendően a megfelelő rétegrend vastagságot alakíthassuk ki.  
A tükörkészítéssel és szegélyezéssel adjuk meg a burkolat vázát és határait. A szegélyezéskor használt anyag illeszkedjen a későbbi burkolat anyagához.
Burkoló anyagként használhatunk kemény fát, bontott téglát, vagy egyéb betonterméket.

 

bontott tégla.jpgtégla burkolat.jpgmacskakő.jpg

 

 

 

Fa vagy fakorong használata esetén fontos hogy vízáteresztő rétegekkel megfelelő rétegrendet alakítsunk ki, hogy a lehulló csapadékot el tudja vezetni, a tetejét pedig víztaszító réteggel kezeljük így biztosítva a hosszú élettartamot.

fa jĂĄrda.jpg

 Gyönyörű kert,  egészséges  növények?

 

Ugye Ön is gyönyörű kertre vágyik? Buja bokrok, színes virágok, makulátlan pázsit, amit minden vendég megcsodál. A lehetőség az Ön kertjében is megvan erre! Jöjjön, vágjunk bele együtt: legyen Öné a környék legszebb kertje!

 

Kérje itt az ingyenes* kertdiagnosztikát!

 

 

 

Már 521
ügyfelünk kérte!